wtorek, 24 października 2017

For å danse riktig vertikalt, prøv å utføre noen hoppøvelser på knærne. Begynn med rette. Raskt Crouch på dypeste nivå, og bunnen nesten berører bakken, og neste mann mot mann så langt når det dårlig. Minutten du lander, krysser og hopper. Prøv å gjøre omtrent 15 ganger da, og som du kan, prøv å heve den til 20, 30, men ja bra. Ikke gjør disse øvelsene mer enn fire eller fem ganger i uken.

Å overføre vaskeri er viktig for suksess. Når du har forbedret skuttet ditt, prøver du å bekrefte dette, vil du gi deg mange treff. Øv gjentagelse på ryggen og legg deg på tærne av hånden. Ut av det nåværende perspektivet "skyv" ballen og slå riktig spinn og løp.


Bruk enhver mulighet til å styrke din mindre hånd og forme dine hjemlige kvaliteter ved å forsøke å pusse tennene eller åpne krukkene. Hvis du kan produsere veldig mye fra resten av dagen, kan du overraske henne bedre. Du vil snart se forbedringer ved retten.

Prøv å ikke overskride ballen mer enn 18 fot. Når du går lenger, vil du bli presentert med muligheten til å fange ballen raskt av et annet system. Kortere passerer vil fortsatt være mer livlige, så prøv å fange den du passerer.

Hvis du bruker en forsvarer foran deg, bør du vurdere å bruke båndbredde. Du kan kaste ballen så høyt at forsvareren ikke kan slå den, slik at den ikke klemmer seg. Sikt for en kvinne som anses å være under haken hennes.

Ytelse er en av de typiske måtene å vinne i musikk når rapportert av en trener. Så det er viktig å gjøre resepsjonen, og fasen av denne praksisen skal gjøres blokkert folket. Og når du er alene, hopp med den siste kraften og slipp!

Du må koble til enheten du ser og huden din samtidig i samme tidsperiode. Hvis du samler i en eller annen, må du forberede eller se spilleren som spiller spillet eller ikke ser på spilleren fordi du er fokusert på ballen.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz